Gogosari murati

  • 2,5  kg gogosari
  • 250 gr. otet
  • 250 gr. ulei
  • 250 gr. zahar
  • 400 gr. bulion sau pasta de rosii
  • sare dupa gust, piper, foi de dafin
  • Se fierbe compozitia si apoi se pune gogosarul taiat felii(gogosarul se pune pe rind –nu toata cantitatea odata)
  • Se fierbe in continuare pina ce gogosarul isi schimba putin culoarea.
  • Se scoate cu o paleta prima cantitate de gogosar, apoi se adauga urmatoarea.
  • Se repete operatia pina ce intreaga cantitate de gogosar a fost pusa la fiert.
  • Dupa ce s-a terminat intreaga operatie, se ia din nou tot gogosarul si se pune din nou in compozitia lichida, lasindu-se doar foarte, foarte putin timp.
  • Se scoate gogosarul cu o paleta si se aseaza in borcane, turnindu-se peste el compozitia lichida. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *