Prajitura “OAZA DESERTULUI”
- 250 gr. margarina
- 250 gr. zahar
- 1 praf copt
- coaja de lamiie sau zahar vanilat
- Toate se amesteca foarte bine pina la omogenizare.
- 6 albusuri se bat spuma
- Se adauga 250 gr. nuca macinata
- 2 linguri cacao
- 125 gr. faina
- Toate acestea se amesteca cu prima compozitie, se pun in tava, apoi se dau la cuptor.
- GLAZURA
- 6 galbenusuri se amesteca foarte bine cu 250 gr. zahar pudra si zahar vanilat pina devin o crema.
- Jumatate din cantitatea de glazura se pune peste prajitura, cind prajitura este coapta doar de jumatate.
- Se pune din nou la cuptor(la foc mic) pina se intareste glazura.
- Dupa ce prajitura s-a racit, se pune pe o planseta in asa fel incit partea cu glazura sa fie pe planseta.
- Cealalta cantitate de glazura se pune peste cealalta parte a prajiturii si se pune la rece pina a doua zi.