Omega 3 – ulei de somon

  • Capacitatea de munca si starea de bine pot fi influentate in mare parte de comportamentul nostru.Astfel, miscarea suficienta si alimentatia sanatoasa sunt componente importante pentru un mod de viata sanatos si pentru functionarea inimii.Obiceiurile alimentare influenteaza nivelul colesterolului si balanta nivelului de grasimi/trigliceride din organism.
  • De cele mai multe ori ne solicitam organismul prin alimentatie gresita, fumat, alcool si lipsa de miscare.Stresul de la locul de munca si din viata cotidiana,precum si supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sanatatea noastra. De cele mai multe ori, hrana noastra contine prea mult colesterol si grasimile gresite.
  • Asupra efectului acizilor grasi a fost atrasa atentia printr-un fenomen din Groenlanda.Desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, sistemul lor circulator este sanatos si rezistent la eforturi.O mare parte a nutritiei lor consta din pesti care cresc in apa rece, care sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega 3.
  • Astazi se cunoaste faptul ca acizii grasi Omega 3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima:acizii grasi Omega 3 sunt substante nutritive importante pentru balanta valorilor de colesterol si grasimi/trigliceride din corp.
  • Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega 3;acestia trebuiesc luati din alimentatie.Reprezentanti importanti ai acizilor grasi Omega 3 sunt acidul eicosapentaenoic(EPA)si docosahexaenoic(DHA).Insa numai putine alimente contin aceste substante importante.Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in apele reci,cum ar fi:SOMONUL,HERINGUL,MACROUL.Noi avem nevoie de acesti acizi nesaturati cu catena lunga pentru buna functionare a sistemului nervos si intretinerea acuitatii vizuale.
  • Miscarea suficienta si o hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii .De asemenea, pentru aceasta, este importanta o limitare a aportului de trigliceride si colesterol si si cresterea aportului de grasimi corecte.Astazi se stie ca acizii grasi Omega 3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima, pentru balanta de colesterol si grasimi/trigliceride din organism.
  • Se recomanda astfel doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega 3 pe saptamina.
  • Pentru persoanele care din anumite motive nu suporta pestele sunt recomandate capsulele DOPPELHERZ AKTIV ULEI DE SOMON OMEGA 3.
  • Omega 3 este recomandat si pentru cancer la sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *