Un mod de viata

IN timpurile noastre,omul s-a distantat tot mai mult de natura, si-a ruinat linistea interioara,si-a incarcat mintea cu concepte eronate despre sine,si-a incarcat corpul cu toxine,deschizind si ultima bariera in calea bolii.

Suferinta se instaleaza in decursul anilor,proportional cu scaderea capacitatii de rezistenta a organismului si cu asaltul agresiv al bolii.Accesul la sanatate presupune parcurgerea acestui traseu in sens invers,fireste,intr-un timp mult mai scurt decit cel care a permis instalarea bolii,dar nu intr-atit de usor de inteles si de acceptat.

Este o asumare constienta pentru ca presupune reincarcarea bateriilor mintii, inainte de toate,restabilirea contactelor de natura spirituala intrerupte de multa vreme si restabilirea conexiunilor si a vitalitatii organelor interne.

Asumarea parcurgerii acestui drum presupune reinvatarea legilor naturale ale vietii,refacerea legaturilor cu Dumnezeu,cu natura,cu noi insine,cei curati si neispititi.

Deci limpeziti mintea,infloriti interiorul si curatati trupul.

Intoerceti-va cu fata spre DUMNEZEU ca spre Doctorul cel Mare,singurul care vindeca rani nevazute si nestiute,dar care nu sufoca suflarea de viata din noi.

Evitati sa ginditi rau cuiva sau dumneavoastra insiva.

Incredeti-va in DUMNEZEU si veti izbindi.

Nu va ingrijorati de nimic,ci in orice lucru,prin rugaciuni si implorari,impreuna cu multumiri,faceti-i cunoscute lui Dumnezeu cererile voastre,iar pacea lui Dumnezeu care intrece orice gindire,va va pazi inima si mintea prin Cristos Isus. Efeseni 4:6,7

Sanatatea este rezultatul armoniei intregului. Numai medicamentele nu vindeca,pentru ca ele actioneaza doar asupra corpului fizic,la nivelul simptomelor,unele mai creeaza si dependenta si la un moment dat se rup echilibrele la nivelul structurilor celulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *